Levensverzekering

Je wilt je zaken goed geregeld hebben. Je wilt niet dat nabestaanden achterblijven met financiële zorgen als jij overlijdt. Voor dit doel kun je een levensverzekering of een overlijdensrisicoverzekering afsluiten. Je kunt er ook voor kiezen om je alleen te verzekeren voor de kosten van de uitvaart. We adviseren je graag over welke partij het beste aansluit bij jouw wensen.

Levensverzekering voor zzp’ers

Zzp’ers zijn extra kwetsbaar. Als zij overlijden, hebben de nabestaanden te maken met het verdriet van het verlies van een dierbare én zorgen om het wegvallen van een inkomen. Als zzp’er kan je je gezin beschermen tegen financiële moeilijkheden in een dergelijke situatie. Je kiest zelf de looptijd, de hoogte van de uitkering en wie de uitkering ontvangt.

Compagnonsverzekering

Als je samenwerkt in een vof of in een andere rechtsvorm, dan vorm je samen een team. Je versterkt elkaar en je werkt samen aan opdrachten. Als je compagnon overlijdt dan kunnen erfgenamen een deel van het bedrijf opeisen. De compagnonsverzekering keert dan een geldbedrag uit, zodat het bedrijf voortgezet kan worden.

Wie zou je willen spreken?

Paul Kocken

Brantjes Verzekeringen

Adviseur MKB verzekeringen

Marjon Buur

Brantjes Verzekeringen

Commercieel medewerker

Miranda Zandstra

Brantjes Verzekeringen

Administratief medewerker