Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het Coronavirus, dat zich snel verspreidt door ons land. Ook wij zijn genoodzaakt om maatregelen te treffen, onderstaand vindt u een overzicht van onze maatregelen welke tot en met 28 april 2020 van kracht zijn.

Brantjes Verzekeringen is geopend conform de normale openingstijden. De bezetting zal echter lager zijn, omdat ons personeel zo veel mogelijk vanuit huis werkt. Onderstaande maatregelen zijn van kracht.

  • Onze medewerkers geven geen hand meer bij aankomst en vertrek en houden gepaste afstand (minimaal 1,5 meter);
  • Wanneer u symptomen van griep vertoont vragen wij u om uw afspraak te annuleren;
  • Wanneer een van onze medewerkers symptomen van griep vertoont, zullen wij tijdig de afspraak met u annuleren of voor een andere oplossing zorgen.

We vertrouwen op uw begrip en medewerking van bovengenoemde maatregelen. Heeft u vragen, neem dan contact op met ons kantoor.

Thomas Paardekooper

Thomas Paardekooper

De huizenmarkt is volop in beweging, dat geeft mijn werk als marketeer een mooie uitdaging. Het leukste onderdeel vind ik het creatief bezig zijn, inspelen op trends en ontwikkelingen en sparren met collega’s. Als je ziet dat een bepaalde werkwijze resultaat oplevert geeft dit een tevreden gevoel.